Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту

Провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту Провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту

21 грудня 2017 року провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту. Вів засідання її голова Микола Гуськов. Постійна комісія розглянула низку питань, що стосуються різних сфер діяльності району, а саме: про внесення змін до Програми підтримки сім’ї та молоді Черкаського району на 2014-2017 роки та про план роботи Черкаської районної ради на перше півріччя 2018 року.

Про внесення змін до «Програми підтримки сім’ї та молоді Черкаського району на 2014-2017 роки», доповів начальник відділу у справах сімї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Бовт. Який коротко ознайомив присутніх із змінами до Програми та запропонував внести її на розгляд сесії районної ради.

Також члени постійної комісії заслухали інформацію начальника організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Сергія Ярославського щодо плану роботи Черкаської районної ради на перше півріччя 2018 року.

В роботі постійної комісії взяв участь заступник голови районної ради Сергій Степанюк.

Всі питання які внесенні на засідання постійної комісії підтримані депутатами та рекомендовані на розгляд президії та сесії районної ради.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ