Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання керівників району з днем Святого Миколая

Привітання керівників району з днем Святого Миколаю Привітання керівників району з днем Святого Миколаю

На передодні дня Святого Миколая в районі відбулася низка урочистих подій, під час яких керівники району привітали дітей зі світлим Християнським святом.

Так, голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, голова райдержадміністрації Анатолій Яріш, заступний голови райдержадміністрації Петро Коренюк, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Коваль та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Людмила Северенчук, начальник у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Бовт, депутат районної ради Олег Деркач привітали дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування Черкаського району, які зібралися в актовому залі комунального закладу «Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» Черкаської обласної ради.

Звертаючись до дітей голова районної ради Олексій Собко зазначив, що це радісне зимове свято завжди дарує усім дітям і дорослим віру в здійснення найзаповітніших мрій, пробуджує в душах людей почуття надії і любові, надихає на добрі справи. Також побажав здоров’я, багато яскравих вражень та вірити в дива.

Привітання керівників району з днем Святого Миколаю

Основне завдання для нас, дорослих, - кожного дня бути надійними помічниками Святого Миколая і об’єднати наші зусилля для того, щоб допомагати найменшим громадянам втілювати у життя їх мрії, зробити внесок у створення успішного майбутнього для наших дітей, - підкреслив голова районної ради.

Потім до дітей звернувся голова райдержадміністрації Анатолій Яріш, привітав дітей та разом з головою районної ради та начальниками управлінь і відділів вручили діткам району подарунки.

Привітання керівників району з днем Святого Миколаю

Також керівники району поспілкувалися із директором комунального закладу Мирославою Бондар щодо утримання та реабілітації відповідних категорійних дітей.

Привітання керівників району з днем Святого Миколаю Привітання керівників району з днем Святого Миколаю

На завершення зустрічі керівники та працівники комунального закладу з фотографувалися разом із дітьми на згадку.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ