Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Виконавчим апаратом районної ради сплановано роботу на поточний тиждень

Виконавчим апаратом районної ради сплановано роботу на поточний тиждень

Сьогодні голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату, на якій спочатку підведено підсумки проведених заходів на минулому тижні та обговорено план роботи керівництва та виконавчого апарату районної ради на поточний тиждень.

Першочергово розглянули питання проведення ремонтних робіт в Червонослобідській загальноосвітній школі №2. Акцентовано увагу на його важливість та постійний контроль за процесом виконання даного питання. Звернуто увагу на максимально стислі терміни проведення зазначеного ремонту.

Ґрунтовно обговорено хід підготовки до чергової сесії районної ради. Відмічено, що проект порядку денного досить насичений, має більше 55 питань. Змодульовано проведення президії районної ради та процес поіменного голосування безпосередньо на пленарному засіданні районної ради.

Також розглянуто на нараді ряд поточних питань, які стосуються комунального майна районної ради, та питання підготовки до засідання постійної комісії з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики щодо підготовки закладів соціальної сфери району до опалювального сезону 2017-2018 років.

Під час наради узгоджено перелік основних заходів, які заплановані на поточному тижні.

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ