Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Делегація від Міжнародної Громадської організації «Olive Branch International» відвідала Черкаську Центральну Районну лікарню

Делегація від Міжнародної Громадської організації «Olive Branch International» відвідала Черкаську Центральну Районну лікарнюДелегація від Міжнародної Громадської організації «Olive Branch International» відвідала Черкаську Центральну Районну лікарню

На минулому тижні, а саме 12 липня американська делегація від Міжнародної Громадської організації «Olive Branch International» у складі двох жінок відвідала Черкаську Центральну Районну лікарню. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив заступник головного лікаря з лікувальної роботи Володимир Аверьянов.

Супроводжували їх госпітальні капелани, які уже на протязі багатьох років працюють в лікарні та духовно і морально , а в деяких випадках і матеріально підтримують пацієнтів лікарні.

Пацієнтами якої являються цивільне населення району, діти переселенців, діти-сироти та військовослужбовці, учасники АТО , які проходять лікування та реабілітацію.

Під час зустрічі заступник головного лікаря з лікувальної роботи Володимир Аверьянов розповів про лікарню, її історію та яку роботу надає медичний персонал разом з капеланами населенню району. Уже на протязі 5 років лікарня займає перше місце по наданню лікувальних послуг серед районних лікарень.  

Учасники делегації відвідали кімнату довіри, та мали можливість поспілкуватися з лікарем Азою Г.А. Після кімнати довіри американські гости мали змогу побувати в гінекологічному, інфекційному, неврологічному та дитячому відділеннях де мали вільне спілкування з медичним персоналом та хворими. Гості поспілкувалися з солдатами, які проходять лікування , помолилися за них та подякували за службу своєму народу, а також закупили їм необхідні ліки та роздали солодощі.  

Після побаченої в лікарні тієї роботи , яку проводить медичний персонал разом з капеланами, американські гості були в захваті.  

Невеличка довідка.Кароліна Грубе – дружина полковника США , який прослужив в армії 30 років та приймав участь у декількох війнах. 

Лінда Шеймо – прослужила в армії 39 років, має військове звання полковника США. Приймала участь у війнах в Іраку та Афганістану.