Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Спортсмени ДЮСШ «Мрія» вибороли срібні нагороди зі спортивного орієнтування

Спортсмени ДЮСШ «Мрія» вибороли срібні нагороди зі спортивного орієнтування

Минулими вихідними спортсмени ДЮСШ «Мрія» приймали участь у змаганнях зі спортивного орієнтування Kyiv City Race.

Перший день відбувався у мальовничому куточку столиці – ботанічному саду ім. Гришка, де спортсмени змагалися на спринтерських дистанціях. Вже традиційно для цих змагань орієнтувальники фінішували червоною доріжкою. Підкорила спринтерську дистанцію у своїй віковій категорії наша Анастасія Хворостян та посіла першу сходинку, Роман Пащина став другим.  

У неділю орієнтувальники змагалися на довгих дистанціях містом – city race. Окрім відносно нового формату для України, особливістю цього дня ще й було маневрування між натовпом людей, які брали участь у Пробігу під каштанами та просто святкували день Києва. Ще одна родзинка дистанції – обіцяне пробігання Золотих Воріт та Софіївського і Михайлівського соборів. На довгій дистанції Анастасія Хворостян стала четвертою, а Роман Пащина втримав другу позицію.

Результати двох днів розраховувались за балами в залежності від часу долання дистанцій переможцем та учасником. Наші вихованці Анастасія Хворостян та Роман Пащина в підсумку двох днів вибороли срібні нагороди.

Підготувала команду до змагань тренер ДЮСШ «Мрія» Віталіна Джулай.

За інформацією ДЮСШ "Мрія"