Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Постійна комісія розглянула профільні питання

Постійна комісія розглянула профільні питанняПостійна комісія розглянула профільні питання

31 травня 2017 року проведено засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів. Вів його голова комісії Анатолій Маринчак. В засіданні постійної комісії взяли участь голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Катерина Добровольська, головний спеціаліст Міськрайонного у Черкаському районі та м. Черкаси Головного управління Держгеокадастру Микола Люлін.

На порядку денному питання – про затвердження технічних документацій з нормативних грошових оцінок земельних ділянок фізичних та юридичних осіб та ряд нових районних Програм управління агропромислового розвитку.

Члени постійної комісії заслухали представників, які подали на розгляд технічні документації з нормативно грошової оцінки та вирішили внести на розгляд президії та сесії районної ради.

Також, члени постійної комісії розглянули ряд нових Програм, а саме: про Програму з охорони і підвищення родючості ґрунтів Черкаського району «Родючість 2017-2021», про Програму розвитку та підтримки аграрного сектора у Черкаському районі за пріоритетними напрямками на 2017-2020 роки» та про Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаському районі на 2017-2021 роки», про які поінформував присутніх начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Петро Данилишин.  

Постійна комісія розглянула профільні питання  Після обговорення члени комісії вирішили Програму з охорони і підвищення родючості ґрунтів Черкаського району «Родючість 2017-2021» внести на розгляд президії та сесії районної ради, а Програми розвитку та підтримки аграрного сектора у Черкаському районі за пріоритетними напрямками на 2017-2020 роки» та про регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаському районі на 2017-2021 роки» рекомендувати президії та сесії зняти питання з порядку денного та перенести затвердження програм на наступну сесію у зв’язку з необхідністю доопрацювання.  

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ