Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Олексій Собко взяв участь в нараді щодо проведення антитерористичних навчань в районі

Олексій Собко взяв участь в нараді щодо проведення антитерористичних навчань в районі

25 травня голова районної ради Олексій Собко взяв участь в нараді щодо проведення антитерористичних навчань в районі Головним управлінням служби безпеки України в Черкаській області. Її провів голова районної державної адміністрації Анатолій Яріш за участю заступника голови районної державної адміністрації Петра Коренюка, начальника Антитерористичного центру Головного управління служби безпеки України в Черкаській області Сергія Блакова, сільських голів сіл Дубіївки, Геронимівки, Хацьки, Степанки, Руської Поляни, Білозірської ОТГ, а також керівника ДП «Черкаське лісове господарство».

Про тактико-спеціальні навчання координаційної групи Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у Черкаській області присутнім доповів начальник штабу Сергій Блаков який зазначив, що вони відбудуться 8 червня на базі військової частини 3177. Тренування відбудуться в умовах максимально наближених до реальних.

Олексій Собко взяв участь в нараді щодо проведення антитерористичних навчань в районіЇх мета – відпрацювати взаємодію правоохоронних відомств, уповноважених на боротьбу з тероризмом, рятувальних служб і органів влади. За умовами навчання, в зону небезпеки потрапляють і населені пункти, розташовані поруч із Дубіївкою – Геронимівка, Хацьки, Степанки, Руська Поляна, Білозірська ОТГ, а також ДП «Черкаське лісове господарство».

Наразі тривають командно-штабні навчання.

 Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ