Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбувся відкритий чемпіонат області з кікбоксінгу (WAKO).

Відбувся відкритий чемпіонат області з кікбоксінгу (WAKO).

10-12 лютого 2017 року в СК «Вулкан» відбувся відкритий чемпіонат області з кікбоксінгу (WAKO). У чемпіонаті прийняли участь 160 учасників з Черкас, Черкаського району, Умані, Кропивницького та Олександрії.

На відкриття змагань завітали почесні гості: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Максим Васильович Зеленський, віце-президент національної федерації кікбоксингу України (WAKO) Зубов Юрій Іванович та віце-президент Черкаської обласної федерації з кікбоксингу (WAKO) Патрус Василь Дмитрович.

Черкаський район на цих змаганнях представляли вихованці Вергунівської секції єдиноборств.

Запорожець Олександр став чемпіоном області (вік. к. 2003-2004 р.н., ваг. к. до 30 кг) у розділах фул-контакт і лоу-кік. Запорожець Максим (вік. к. 2009 р.н, ваг. к. до 22 кг) виборов золото у розділі лайт-контакт. Олійник Руслана (вік. к. 2003-2004 р.н., ваг. к. до 44 кг) стала переможницею у розділі лайт-контакт. Вітряк Віктор (вік. к. 2001-2002 р.н., ваг. к. до 67 кг) зайняв друге місце у розділі лоу-кік. Якубенко Владислав виборов бронзу (вік. к. 2003-2004 р.н., ваг. к. до 42 кг) у розділі лоу-кік.

За підсумками змагань Запорожець Олександр був нагороджений кубком «Золота боксерська рукавичка» за кращий бій на цих змаганнях.

Підготував спортсменів до цих змагань тренер Олександр Філінський.


За інформацією ДЮСШ "Мрія"