Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





На позачерговій сесії Черкаської районної ради внесено зміни до бюджету

На позачерговій сесії Черкаської районної ради внесено зміни до бюджету На позачерговій сесії Черкаської районної ради внесено зміни до бюджету

9 грудня 2016 року відбулося пленарне засідання 11 позачергової сесії Черкаської районної ради, яку провів її голова Олексій Собко.

У роботі сесії взяли участь заступник голови ради Сергій Степанюк, заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації та керівники підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Передувала сесії робота постійних комісій та президії районної ради.

У ході роботи народні обранці детально розглянули кілька питань. Одне із найважливіших – внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. Яким передбачено виділення коштів на погашення заборгованості на фінансування реконструкції ДНЗ «Веселка», що в селі Леськи.

Заборгованість перед підрядником виникла кілька років тому, що стало причиною призупинення ремонтних робіт. На її погашення депутати районної ради спрямували субвенцію обласному бюджету у розмірі 400 тис. грн, ще понад 118 тисяч – направили депутати Леськівської сільської ради.

Даний проект отримав підтримку в Державному фонді регіонального розвитку.

Для завершення реконструкції ДНЗ «Веселка» з державного бюджету спрямували 2768746 грн., 10% від необхідної суми, а саме 307639 грн., виділила Леськівська сільська рада.  

Щойно заборгованість перед підрядником погасять, реконструкцію дошкільного навчального закладу буде продовжено.

З усіх питань порядку денного прийнято позитивні рішення.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ