Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Проведено засідання постійної комісії районної ради

Проведено засідання постійної комісії районної ради

25 листопада 2016 року проведено засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку, депутатської етики та місцевого самоврядування. Вів засідання її голова Роман Нікіцький.

Першим питанням присутні члени комісії розглянули проект рішення районної ради про виконання «Районної Програми «Територіальна оборона» на 2015 рік» та затвердження районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2018 роки, про яку доповів заступник військового комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату з питань територіальної оборони, майор Олег Стороженко.

Проведено засідання постійної комісії районної ради

Який коротко ознайомив присутніх з основними положеннями нової програми, згідно якої планується утворення загонів самооборони в кожному населеному пункті та блокпостів для допомого територіальним громадам. 

Потім члени комісії перейшли до другого питання – про внесення змін до рішення районної ради від 25.11.97 №9-5 «Про делегування повноважень районної ради районній державній адміністрації». Депутати заслухали інформацію керівника секретаріату районної ради Алли Смілянець, яка зазначила, що вносяться зміни до рішення районної ради щодо делегування повноважень районній державній адміністрації в зв’язку із змінами у законодавстві та приведення їх у відповідність.

Після обговорення питань члени комісії підтримали та рекомендували внести на розгляд президії та сесії районної ради.  

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ