Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Ряд комунальних питань обговорено на апаратній нараді

Ряд комунальних питань обговорено на апаратній нараді

На сьогоднішній апаратній нараді за участю працівників виконавчого апарату, яку провів його голова Олексій Собко, одним із головних стояло обговорення питання щодо роботи комунальних підприємств районної ради.

На початку наради начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев коротко доповів про стан справ та господарську діяльність комунальних підприємств районної ради, а саме: КПТМ Черкаського району, СКП «Райліс», ГУЕП Черкаської районної ради за минулий тиждень.

В свою чергу голова районної ради привернув увагу начальника відділу комунальної власності щодо постійного контролю та інформування щодо судових рішень, які стосуються комунального підприємства теплових мереж Черкаського району.

Також Олексій Петрович наголосив на постійному контролі проходження опалювального сезону. - Ми на сьогоднішній день знайшли оптимальний варіант, щоб унеможливити перебої з постачанням опалення в соціальні заклади району.  

Обговорено питання підготовки відповідними службами договору суборенди з постачальниками послуг та питання тарифів.  

Розглянуто звернення депутата районної ради Сергія Костенка щодо проведення засідання тимчасової контрольної комісії з питання щодо вивчення можливої співпраці в інвестпроектах по створенню в Черкаському районі ефективної сучасної системи поводження з відходами.  

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ