Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Новини спорту

Новини спорту

Бокс.

У місті Надвірна Івано-Франківської області завершився Чемпіонат України з боксу серед юнаків, який проходив протягом тижня з 17 по 23 жовтня 2016 року. Урочиста церемонія відкриття турніру відбулася у спорткомплексі ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» з участю спортивної громади, представників обласної, районної та місцевої влади, учасників змагань з усієї України, мешканців та гостей міста. Серед почесних гостей чемпіонат відвідав заслужений майстер спорту України з дзюдо, двохразовий призер Олімпійських ігор Роман Гонтюк. Його присутність і спортивні досягнення неабияк надихнули юних боксерів стати переможцями.

В складі збірної команди Черкаської області виступав і спортсмен Черкаської районної ДЮСШ «Мрія» Прокопенко Вадим у ваговій категорії 50 кг. Перемігши Чернігівського спортсмена Вадим вийшов у півфінал, де поступився місцем спортсмену з Хмельницької області Борейку Івану, який у підсумку став чемпіоном України. В результаті наш спортсмен виборов бронзову нагороду.

Готували до змагання спортсмена Сергій Шленчак та Борис Іскра.

Дзюдо.

Також в цих числах проходив чемпіонат України з дзюдо в місті Луцьк.

Новини спорту

В складі збірної команди Черкаської області виступали дзюдоїсти Черкаської районної ДЮСШ «Мрія» Шевчук Анна та Мамедов Аташ, які допомогли зайняти в підсумку 2-ге загальнокомандне місце.

Готував спортсменів до чемпіонату Олег Джулай. 

За інформацією ДЮСШ "Мрія"