Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради провів робочу нараду

Голова районної ради провів робочу нараду

Сьогодні голова районної ради Олексій Собко провів робочу нараду з працівниками виконавчого апарату районної ради за участю заступника голови Сергія Степанюка.

Одними із основних питань наради розглядались підготовка до опалювального сезону та проблеми, які стоять перед комунальним підприємством теплових мереж Черкаського району, а також питання, які вносяться до порядку денного чергової сесії районної ради.

По першому питанню коротко доповів начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату Руслан Яковлев. Він зазначив, що дане комунальне підприємство має певну заборгованість перед ПАТ «Черкасигаз», в цьому плані проводиться певна робота щодо її погашення.

В свою чергу керівник секретаріату районної ради Алла Смілянець поінформувала присутніх про кількість питань, які вносяться на розгляд чергової сесії та про хід їх підготовки. Також акцентувала увагу на належну підготовку щодо оформлення сертифікатів відкритого ключа електронних цифрових підписів працівників виконавчого апарату районної ради.

Начальник організаційного відділу виконавчого апарату Сергій Ярославський доповів присутнім про дні та час проведення засідань постійних комісій районної ради, які відбудуться на поточному тижні. 

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення.  

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ