Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





На апаратній нараді обговорили тижневий план роботи

На апаратній нараді обговорили тижневий план роботи

На сьогоднішній апаратній нараді за участю заступника голови ради, працівників виконавчого апарату, яку провів його голова Олексій Собко, обговорено план роботи керівництва та виконавчого апарату районної ради на поточний тиждень.

На початку наради голова районної ради коротко обговорив з присутніми про проведену зустріч з делегацією із міста Гота (Німеччина) та про робочу поїздку на минулому тижні до села Геронимівка.

Щодо проведеної зустрічі з німецькою делегацією голова районної ради Олексій Собко зазначив, що вона пройшла на відповідному рівні, всі ті заходи, які були заплановані, втілено, німецька делегація отримала позитивні враження.

Обговорюючи робочу поїздку до села Геронимівка голова районної ради зазначив, що соціальна сфера села знаходиться в задовільному стані, є невеликі проблемні питання, які можна вирішити спільними зусиллями. Підводячи підсумки огляду об’єктів соціально-культурної сфери, керівництву сільської ради рекомендовано привернути увагу до своїх можливих резервів, для покращення надходжень до бюджету сільської ради.

Розглянуто на нараді ряд поточних питань, які стосуються комунального майна районної ради.  

Також узгоджено перелік основних заходів, які заплановані на поточному тижні, та розглянуто запропоновані до порядку денного питання чергової сесії. 

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.  

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ