Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





В загальноосвітній школі №1 с. Руська Поляна провели Олімпійський урок

В загальноосвітній школі №1 с. Руська Поляна провели Олімпійський урок В загальноосвітній школі №1 с. Руська Поляна провели Олімпійський урок

Днями за сприяння начальника відділу у справах, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергія Бовта, спільно з відділенням НОК України у Черкаській області проведено Олімпійський урок в загальноосвітній школі №1 села Руська Поляна.

Олімпійський урок провели стипендіат відділення Національного олімпійського комітету України, майстер спорту України зі стрільби з лука Олександр Гнатенко та майстер спорту України зі стрільби з лука Софія Новіцька.Гостинну зустріч допоміг організувати вчитель фізичної культури Вячеслав Гладун.

Спортсмени розповіли про Олімпійські ігри, історію виникнення лучного спорту в Україні та світі, про досягнення українських лучників на світовій спортивній арені. Учні мали змогу особисто познайомитися зі спортивним олімпійським луком та іншими спортивними аксесуарами.

В загальноосвітній школі №1 с. Руська Поляна провели Олімпійський урок

Наприкінці олімпійського уроку всі учасники взяли участь в олімпійській вікторині. Начальник відділу відділу у справах, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації нагородив всіх активних учасників сувенірами з олімпійською символікою за найкращі питання та кращі знання олімпійського руху . Для учнів школи подарували футбольні м`ячі.

 

За інформацією відділу у справах, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації