Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





В районній раді обговорили тижневий план роботи

В районній раді обговорили тижневий план роботи

На сьогоднішній апаратній нараді за участю працівників виконавчого апарату, яку провів його голова Олексій Собко, обговорено план роботи керівництва та виконавчого апарату районної ради на поточний тиждень.

На початку наради голова районної ради коротко обговорив з присутніми про робочі поїздки на минулому тижні до села Сагунівка та до керівництва НАК «Нафтогаз України» м. Київ.

Щодо поїздки до НАК «Нафтогаз України» голова районної ради зазначив, що перед поїздкою відбулась зустріч з керівництвом «Черкасигаз», опрацьовано механізм погашення заборгованості та подальші спільні дії щодо виходу із даної ситуації, що в подальшому дасть можливість розблокувати рахунки КП теплових мереж Черкаського району.

В свою чергу керівник секретаріату районної ради Алла Смілянець поінформувала присутніх, що з сьогоднішнього дня на повну запрацював Закон України «Про публічні закупівлі» та обговорено механізм його використання, а також, повідомила про початок роботи з 15 серпня системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Розглянуто ряд поточних питань, які стосуються комунального майна районної ради.  

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.  

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ