Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





За перше півріччя 2016 року платники податків Черкаського району забезпечили надходження до зведеного бюджету більше 300 млн. гривень

За перше півріччя 2016 року платники податків Черкаського району забезпечили надходження до зведеного бюджету більше 300 млн. гривень

У січні-червні 2016 року до бюджетів усіх рівнів платники податків Черкаського району сплатили 300,2 млн.грн. податків, зборів (обов’язкових платежів), про це повідомив начальник Черкаської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області Іван Приблуда.

З них до загального фонду Державного бюджету спрямовано 224,6 млн.грн., з них найбільші надходження склали з акцизного податку із вироблених в Україні підакцизних товарів 170,6 млн.грн., та з податку на додану вартість 24,4 млн. гривень.

До скарбниці місцевого бюджету забезпечено надходження коштів у сумі 74,4 млн.грн., тоді як за аналогічний період минулого року цей показник становив 48,7 млн. гривень. Приріст доходів місцевих бюджетів склав 25,8 млн.грн. або 53 відсотки. 

Також в січні-червні 2016 року надійшло 54,7 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, військового збору перераховано 4,1 млн. гривень.

 

За інформацією Черкаської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області