Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту провела своє засідання

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту провела своє засідання

Сьогодні, 15 липня постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту провела своє засідання, на якій розглянуто  питання: про хід виконання районної програми «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2015-2017 роки» та про хід виконання Програми підтримки сім’ї та молоді Черкаського району на 2014-2017 роки. Вела засідання заступник голови комісії Ольга Буднікова.

Члени комісії заслухали інформацію заступника головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності Черкаської центральної районної лікарні Ольги Буднікової, яка проінформувала присутніх про кількість хворих з хронічною нирковою недостатністю, про соціально-просвітницьку роботу серед медичних працівників та населення району з питань профілактики та ранньої діагностики та привернула увагу присутніх щодо проблеми фінансування відповідної програми.

Також члени комісії заслухали інформацію начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергія Бовта, який поінформував присутніх про хід виконання районної Програми «Про Програму підтримки сім’ї та молоді Черкаського району на 2014-2017 роки”. У Черкаському районі проживає 649 багатодітних родин у яких виховується 2136 дітей. З початку року видано 104 посвідчення дітей із багатодітних сімей та 49 посвідчень батькам з багатодітних сімей. З усіма сім’ями проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу про соціальні гарантії для багатодітних родин, передбачені законодавством України для багатодітних сімей.  

Всі питання, які внесені на засідання постійної комісії, рекомендовані на розгляд сесії районної ради.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ