Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





В області утримається висока та надзвичайна пожежна небезпека

В області утримається висока та надзвичайна пожежна небезпека

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології 6-8 липня у північно-східних та центральних регіонах області утримається висока (4 класу) та надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Нагадуємо, під час надзвичайної пожежної небезпеки вступає в силу заборона відвідування громадянами лісів та в’їзду до зелених масивів транспортних засобів. Заборона діє для всіх, окрім працівників державної лісової охорони. Доступ до лісів обмежується згідно розпорядження Черкаської ОДА №72 від 1.04.2014 «Про заходи щодо запобігання виникненню лісових пожеж та дотримання вимог правил пожежної безпеки в лісах області на 2014-2016 роки».

Протягом цьогорічного пожежонебезпечного періоду виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил пожежної безпеки в лісах 44 особи, накладено та сплачено штрафів на загальну суму 1900 грн.

З огляду на вищезазначене, лісівники звертаються до мешканців області з проханням утриматися від відвідин лісових масивів, а також від використання відкритого вогню в лісах та прилеглих територіях. 

 

За інформацією Черкаського обласного управління з лісового та мисливського господарства