Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради взяв участь у координаційній нараді РДА

Голова районної ради взяв участь у координаційній нараді РДА Голова районної ради взяв участь у координаційній нараді РДА

Сьогодні, 14 червня 2016 року голова районної ради Олексій Собко взяв участь у координаційній нараді районної державної адміністрації, яку провів заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в районі, підприємств, організацій.

Одним із головних питань координаційної наради стояло обговорення щодо стану підготовки закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 року.

Інформацію про підготовку закладів охорони здоров’я доповів головний лікар Черкаської центральної районної лікарні Микола Гуськов, який зазначив, що в медичній установі розроблено та затверджено головним лікарем план підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років паливно-енергетичного господарства Черкаської ЦРЛ. Проводиться комплексна перевірка обладнання трансформаторних підстанцій щитових та розподільчих пунктів, здійснюється огляд електрообладнання котельні, водонапірної башти, каналізаційно-насосної станції. Виконуються роботи по відновленню теплової ізоляції в місцях ушкодження та роботи герметизації вводів та отримали акти від газової служби. Заборгованність за використаний природній газ та транспортування станом на 13.06.2016 року відсутня.

Про підготовку комунального закладу «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради доповіла головний лікар Ганна Пантюхіна. На даний час здійснюється планова перевірка газових лічильників підпорядкованих ЛПЗ, яка розпочата з травня і буде завершена до вересня 2016 року. Проводиться планова перевірка вентиляційно-димових каналів в приміщеннях підпорядкованих ЛПЗ. У зв’язку із негерметичністю системи тепломережі АЗПСМ с. Яснозір’я відбувається значна втрата тепла, розглядається можливість реконструкції теплотраси АЗПСМ с. Яснозір”я.

Головний лікар Черкаської районної лікарні с. Мошни Любов Іващук коротко поінформувала присутніх про підготовку закладу до осінньо-зимового періоду. Для безперебійної роботи закладу проведено роботи по газовому устаткуванні, а саме: знято на повірку манометри, термометри, газові прилади з вузла обліку газу, газові сигналізатори. Заключені договори по перевірці газових димоходів та обслуговування вузла обліку газу і т.д. Боргів за використанні енергоресурси відсутні. Єдина проблема, це протікання даху на який потрібно відповідні кошти. 

Про підготовку сільськогосподарських підприємств району до збирання ранніх зернових культур доповів начальник управління агропромислового розвитку Петро Данилишин. На сьогодні зернозбиральна техніка повністю відремонтована. Участь у збиранні ранніх зернових культур прийматиме – 57 комбайнів. Проводиться підготовка токів, складів та зерносушарок.  

Голова районної ради взяв участь у координаційній нараді РДА

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Чубань коротко доповів про підсумки роботи структурного підрозділу за тиждень та озвучив проблемні питання.

За підсумками координаційної наради заступник голови райдержадміністрації дав низку доручень.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ