Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Депутати Черкащини вдало виступили на Всеукраїнській спартакіаді

Депутати Черкащини вдало виступили на Всеукраїнській спартакіаді

У суботу в Чорноморську (Одеська обл.) завершилась V Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів Верховної ради України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.

Депутати Черкащини змагались з найсильнішими представниками регіонів країни.

Збірна команда Черкаської області була представлена депутатами дев‘яти районів.

Загалом у змаганнях, як і планувалось, взяли участь 17 областей України.

На урочистій церемонії були присутні перший заступник Голови Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Микола Величкович, міський голова Чорноморська Валерій Хмельнюк, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Соломія Бобровська, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло та інші. 

Спортсмени-депутати змагалися у наступних видах:волейбол, футзал, шашки, шахи та настільний теніс.  

У напруженій боротьбі команда Черкащини з футзалу виборола «срібні» нагороди, поступившись Івано-Франківської області з рахунком 2:1.  

Депутати Черкащини вдало виступили на Всеукраїнській спартакіаді

У змаганнях з шахів вдало дебютувала депутат Потаської сільської ради Маньківського району Лариса Килимниченко, за коловою системою вона мала лише дві технічні поразки та посіла 2 місце.У шахах змагався депутат Шполянської міської ради Петро Комар – його результат 8 місце.Виступи Лариси Килимниченко та Петра Комара забезпечили їм третє командне місце з шахів. 

З другим особистим місцем у змаганнях з шашок повернувся депутат Хрестителівської сільської ради Чорнобаївського району Кожушний Михайло. Шмалій Світлана – депутат Громівської сільської ради Уманського району посіла 10 місце. Світлана та Михайло у командній боротьбі здобули 5 місце. 

З дев‘ятим місцем повернулись депутати-волейболісти. Під час сліпого жеребкування вони потрапили до групи «А», де виявились найсильніші суперники – команди Івано-Франківської та Житомирської областей, які у підсумку посіли 1 та 2 місця відповідно. 

У змаганнях з настільного тенісу 6 особисте місце здобув депутат Іванівської сільської ради Уманського району Сушкета Володимир. Антонівський сільський голова Уманського району Баюк Владислава зупинилась на 13 позиці. У команді спортсмени вибороли 11 місце. 

За результатами виступів в усіх видах депутати Черкащини посіли 4 загальнокомандне місце та набрали 375 очок. 

За інформацією сайту Чемпіон