Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулась нарада за участю завідувачів дошкільних навчальних закладів

Відбулась нарада за участю завідувачів дошкільних навчальних закладів Відбулась нарада за участю завідувачів дошкільних навчальних закладів

Сьогодні в актовому залі районної ради відбулась нарада за участю завідувачів дошкільних навчальних закладів району, на якій розглянуто Положення про кредитно-модульну систему неперервного підвищення кваліфікації педагогічних працівників Черкаської області.

Для присутніх було показано презентацію про Положення про кредитно-модульну систему та обговорено найактуальніші пункти. Як зазначила доповідач - систематичне підвищення кваліфікації є безпосереднім службовим обов’язком кожного педагогічного працівника. Професійне вдосконалення кадрів носить неперервний характер і здійснюється впродовж усієї трудової діяльності з метою послідовного розширення і оновлення професійних та особистісних компетенцій, підвищення рівня професійної майстерності відповідно до вимог сучасної системи освіти в Україні.

Кредитно-модульна система підвищення кваліфікації педагогічних працівників – це інноваційна форма системного сприяння підвищенню кваліфікації педагогічних працівників протягом усього професійного життя, за якої у міжатестаційний період поряд з обов’язковим проходженням курсової підготовки один раз на п’ять років особливе місце займає самоосвітня діяльність педагога та його участь у різних формах навчально-методичної та науково-методичної роботи у міжкурсовий період.

Метою запровадження кредитно-модульної системи неперервного підвищення кваліфікації педагогічних працівників є створення умов для організації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагогів протягом усієї професійної діяльності. 

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ