Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Свято дитинства

Свято дитинства Свято дитинства

Закінчилися шкільні заняття, малиново продзвенів останній дзвінок – розпочалася довгоочікувана пора для дітей - літні канікули. А це значить: відпочинок, розваги, нові зустрічі і ще багато - багато іншого.

Тож Білозірський Центр культури і дозвілля мав три вагомих причини саме 1 червня провести святковий концерт. Які ж це причини?

По – перше, початок літніх канікул; по – друге, Міжнародний день захисту дітей; по – третє, презентація досягнень всіх дитячих творчих колективів Центру культури і дозвілля.

Діти старанно готувалися до свята. А на концерті кожна дитина намагалася якнайкраще проявити себе.І це зрозуміло, адже в залі були найголовніші шанувальники їхнього таланту – батьки, бабусі і дідусі, брати і сестри. Глядацька зала була переповнена. 

Особлива увага була приділена випускникам 2016 року. Це п’ять талановитих і активних учасників художньої самодіяльності :Діброва Анна, Ткаченко Наталія, Гриценко Алла, Валантирець Альона, Шеян Володимир.  

Директор ЦКД Лопушан Людмила Володимирівна привітала випускників і вручила їм грамоти, фотобуклети і солодощі.

У святі взяли участь всі дитячі творчі колективи Центру культури і дозвілля. Сцена ледь вміщала всіх учасників святкового концерту, адже їх було 180.  

Танцювальна студія «Грація» (керівник - Дмитрієнко Ірина) і танцювальний гурток «Тандем» (керівник – Московченко Таня) презентували глядачам цікаві хореографічні композиції. 

Майстерність виконавців, змістовність і сюжетність композицій та яскраві костюми танцюристів зачаровували глядачів. 

Вокальна студія «Сяйво» (керівник – Боркута Наталія) дарувала глядачам свої пісні : патріотичні, молодіжні і сучасні, жартівливі і дитячі. Були представлені виконавці : солісти і дуети, квартети і квінтети, ансамбль. 

Учні музичної школи (керівник – Чорнай Лариса) демонстрували свої вміння гри на фортепіано. 

Тепло приймали глядачі і гостей свята – учасників художньої самодіяльності селища Ірдинь (керівник – Стеценко Надія Іванівна). 

Швидко пролетів час і свято підійшло до завершення. Фінальний танець зібрав всіх учасників свята на сцену. Бурхливими оплесками і оваціями глядачі вітали і дякували юним артистам. 

А яке ж дитяче свято без солодощів?  

Дякуючи батькам і приватним підприємцям, які всіляко підтримують дітей, всі діти отримали солодощі. 

Слова привітань і подяки дітям лунали від заступника сільського голови – Пишного Миколи Павловича. 

Наші діти талановиті і здібні. І для того, щоб вони могли проявляти і розвивати свої здібності, їм потрібна підтримка нас, дорослих. Підтримка кожного дня, постійно, завжди. 

І тоді будуть лунати пісні, кружлятимуть танці, сміятимуться діти .  

А значить - будуть щасливими! 

Спів радісний під небом лине, 

Летить в блакить парад пісень. 

Нехай же стане Днем дитини 

У всьому світі кожен день. 

За інформацією відділу культури та туризму