Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Свято випускників Червонослобідської дитячої музичної школи

Свято випускників Червонослобідської дитячої музичної школи Свято випускників Червонослобідської дитячої музичної школи

22 травня на свято випускників Червонослобідської дитячої музичної школи зібралися гості, батьки, випускники та викладачі, щоб в урочистій атмосфері відсвяткувати завершення навчання в школі. З привітанням виступили директор музичної школи Синяченко Володимир Григорович та заступник директора Шевченко Марія Яківна.

В цьому році випустились 26 учнів музичного, хореографічного та образотворчого відділів з с. Червона Слобода та філій : Худяки, Руська Поляна, Хутори, Вергуни, та ін.

Директор музичної школи вручив свідоцтва про позашкільну освіту випускникам, більшість з яких отримали грамоти за перемоги в районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах, фестивалях, виставках та за активну участь в концертній діяльності школи.  

Викладачі Оксана Доброскок, Іван Сапсай, Анна Чорномаз, Сергій Роботько та Володимир Махник привітали випускників.  

Батьки висловили подяку керівництву та викладачам за їхню почесну роботу з дітьми в пізнанні прекрасного.  

З теплими словами вдячності виступили випускники: Івченко Іван, Кіт Роман, Рябенко Валентина, Герасименко Вікторія та інші, які побажали викладачам хороших учнів і творчих успіхів в роботі.  

Після церемонії вручення свідоцтв розпочався святковий концерт, в якому брали участь випускники музичного відділу, а також викладачі.  

Свою майстерність показали: вокалістка Костенко Оксана (викладач – Михайло Зима), солісти-піаністи, акордеоніст, трубачі, гітаристи, квартет духових інструментів (керівник – Іван Сапсай, концертмейстер - Ірина Ісько), вокальний ансамбль викладачів (керівник Людмила Назаренко), оркестр народних інструментів (керівник – Олександр Коваленко) та ін.  

Звучання різноманітних інструментів, професійний рівень гри випускників та викладачів створили чудову атмосферу свята, що панувала в залі.Багато концертних номерів супроводжувались бурхливими оплесками глядачів. Випускники запам’ятають цей день на довгі роки.  

Будьте гідними поваги людьми і радуйте батьків, викладачів та оточуючих своїми досягненнями у будь-якій сфері, зокрема і в мистецькій! У добру путь!

 

За інформацією відділу культури і туризму РДА