Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради взяв участь у нараді з питань соціально-економічного розвитку сіл

Голова районної ради взяв участь у нараді з питань соціально-економічного розвитку сіл

18 травня 2016 року голова районної ради Олексій Собко взяв участь у нараді з питань соціально-економічного розвитку сіл Вергуни та Хутори за перші чотири місяці поточного року, яку провів заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк.

В ході наради прозвучали звіти сільських голів з означеного питання та аналіз проблематики керівниками відповідних районних служб. Також обговорено виконання місцевих бюджетів, єдиних соціальних внесків та податків, підвищення розміру заробітної плати в сільськогосподарських підприємствах. Зокрема, начальник Державної податкової інспекції у Черкаському районі Головного управління ДФС у Черкаській області повідомив про перевиконання бюджету всіма сільським радами за звітний період.

Зокрема , керівництво районної влади висловило пропозицію щодо виділення коштів із сільських бюджетів на оздоровлення дітей, адже зараз це питання є особливо актуальним. Не слід забувати і про вирішення інших соціальних проблем, нині у сільських рад для цього є всі можливості.  

Також учасники наради розглянули низку проблемних питань, зокрема щодо сплати податків, створення нових робочих місць, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення аби мінімізувати негативні показники, які впливають на розвиток району в цілому.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ