Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





У січні-квітні 2016 року платники податків Черкаського району забезпечили надходження до зведеного бюджету більше 254 млн. гривень

У січні-квітні 2016 року платники податків Черкаського району забезпечили надходження до зведеного бюджету більше 254 млн. гривень

У січні-квітні 2016 року до бюджетів усіх рівнів платники податків Черкаського району сплатили 254,5 млн.грн. податків, зборів (обов’язкових платежів), про це повідомив начальник Черкаської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області Іван Приблуда.

З них до загального фонду Державного бюджету спрямовано 207 млн.грн., з них найбільші надходження склали з акцизного податку із вироблених в Україні підакцизних товарів 170,6 млн.грн., та з податку на додану вартість 17,7 млн. гривень.

До скарбниці місцевого бюджету забезпечено надходження коштів у сумі 47,5 млн.грн., тоді як за аналогічний період минулого року цей показник становив 31,5 млн. гривень. Приріст доходів місцевих бюджетів склав 16,1 млн.грн. або 51 відсоток. 

Також в січні-квітні 2016 року надійшло 34,8 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, військового збору перераховано 2,6 млн. гривень. 

 

За матеріалами Черкаської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області