Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Виконком федерації футболу району розглянув Регламент змагань

Виконком федерації футболу району розглянув Регламент змагань Виконком федерації футболу району розглянув Регламент змагань

Сьогодні, 16 березня відбулося засідання виконкому федерації футболу на якому розглянуто Регламент проведення Чемпіонату, першості та Кубку Черкаського району з футболу на 2016 рік. В засіданні взяли участь голова районної ради, член виконкому федерації футболу Олексій Собко, голова федерації футболу району Генадій Омельченко та члени виконкому.

Про внесення змін до Регламенту проведення змагань доповів голова федерації, який зазначив, що одним із основних змін що пропонується до розгляду на виконкомі це п.21 відповідного документа, в якому визначається кількість на ігру заявлених легіонерів та які можуть брати участь. Після жвавих дискусій та пропозицій члени виконкому одноголосно проголосували за відповідні зміни в даному пункті.

Також обговорено питання щодо обов’язкового страхування учасників змагань, терміни перезаявки футболістів, проведення інспектування найважливіших ігор Чемпіонату та Кубка району, члени виконкому федерації підтримали відповідні пропозиції щодо внесення в Регламенту змагань. 

 

Відділ інформаційної діяльності та взаємодії з ЗМІ