Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Олексій Собко привітав багатодітних матерів району з днем - 8 березня

Олексій Собко привітав багатодітних матерів району з днем - 8 березня Олексій Собко привітав багатодітних матерів району з днем - 8 березня

Сьогодні, 9 березня, за ініціативи голови Черкаського районного комітету багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей–інвалідів Ніни Вурсіченко проведено урочистий захід з нагоди одного із найсвітліших та найніжніших свят - Міжнародного жіночого дня 8 Березня, в якому взяли участь голова районної ради Олексій Собко, помічник народного депутата України Владислава Голуба Леся Ковальчук, голова районної організації Організації ветеранів України Лідія Косенко.

Від імені усіх чоловіків району з привітанням до присутніх жінок звернувся голова районної ради Олексій Собко:

«Дорогі наші Мами ! У цей радісний день прийміть найщиріші вітання з прекрасним весняним святом краси і любові – 8-го Березня. 

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований. 

Ви щодня піклуєтеся про дітей, виховуєте наше майбутнє покоління і за це вам честь і хвала.  

Бажаю, дорогі жінки, щоб у ваших серцях панувала любов, у справах – мудрість, у задумах – далекоглядність, в оселях – добробут і затишок»!  

Олексій Собко привітав багатодітних матерів району з днем - 8 березня Олексій Собко привітав багатодітних матерів району з днем - 8 березня

Цього дня, звісно, не обійшлося без нагородження. Голова районної організації Організації ветеранів України Лідія Косенко з нагоди Міжнародного жіночого дня вручила подяки жінкам ветеранам.

Також, кожна жінка отримала від помічника народного депутата прекрасні тюльпани та подарунки. 

Після урочистої частини на присутніх жінок чекала цікава концертна програма. 

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації