Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту провела своє засідання

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту провела своє засідання Постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту провела своє засідання

19 лютого 2016 року депутати районної ради провели засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту, яку провів голова комісії Микола Гуськов.

Під час засідання члени комісії розглянули питання: про Програму роботи з обдарованою молоддю у Черкаському районі на 2016-2020 роки, про Програму розвитку закладів охорони здоров’я на 2016-2018 роки та про звернення Бриштей О.І.

По першому питанню доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Григорчук яка зазначила, що відповідна Програма роботи з обдарованою молоддю у Черкаському районі на 2016-2020 роки приймається на п’ять років, мета програми залучення обдарованої молоді до участі в учнівських олімпіадах та виплати іменних учнівських стипендій.  

В свою чергу голова комісії Микола Гуськов поінформував присутніх про Програму розвитку закладів охорони здоров’я на 2016-2018 роки та зазначив, що ми зняли з контролю попередню яка закінчилася та вносимо на розгляд нову Програму на 2016-2018 роки, яка дасть можливість здійснювати закупівлю медикаментів. 

Всі питання які були внесені на розгляд постійної комісії районної ради були розглянуті та рекомендовані до розгляду на сесії. 

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації