Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Черкаський район серед 12 районів та міст області де здійснюють закупівлі у системі ProZorro

Черкаський район серед 12 районів та міст області де здійснюють закупівлі у системі ProZorro

До закупівель через систему ProZorro поступово приєднуються підпорядковані установи структурних підрозділів ОДА.

У кінці січня в облдержадміністрації прийняли розпорядження, згідно з яким через електронну систему ProZorro розпорядники коштів області мають здійснювати закупівлі товарів вартістю від 20 тис грн. Можна здійснювати електронні закупівлі й на менші суми, – зауважив Роман Карманнік. – До 1 серпня ми вже маємо повністю працювати у цій системі.

Лідером серед замовників зі здійснення закупівель став відділ освіти Чигиринської райдержадміністрації, який оголосив 15 закупівель. Також до цієї електронної системи вже долучилися Городищенський, Драбівський, Жашківський, Кам’янський, Канівський, Лисянський, Христинівський, Черкаський, Чорнобаївський райони, Черкаси, Золотоноша та Канів, повідомляють в Департаменті регіонального розвитку. 

Довідково: 

У системі ProZorro станом на 9 лютого зареєстровано 69 організаторів та оголошено 293 закупівлі, з них успішно завершених 65, не відбулося – 123. Планова сума оголошених закупівель товарів становить 12 млн грн., сума завершених – 1,39 млн грн., сума підписаних контрактів – 1,2 млн грн. Економія в Черкаській області становить у середньому 10-15 %, залежно від закупівлі.