Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





За 11 місяців роботи центр обслуговування відвідали 30 тисяч платників району

За 11 місяців роботи центр обслуговування відвідали 30 тисяч платників району

Підбиваючи підсумки роботи центру, заступник начальника ДПІ у Черкаському районі Юрій Кучеренко відзначив, що сподівання платників щодо якісного, комфортного та оперативного обслуговування досягнуто.

Про це свідчать результати проведеного опитування, шляхом вивчення інформації у анкетах, що надійшли до скриньки заяв і пропозицій переважна більшість відвідувачів позитивно оцінює рівень обслуговування у ЦОП.

Так, за січень - листопад 2015 року центр відвідали 30 тис. платників. Фахівцями ЦОПП надано 4,3 тис. адміністративних послуг.

Найчастіше платники звертаються з метою видачі їм облікової картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків – 2441. Видано 148 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, 189 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 148 – на торгівлю тютюновими виробами. Популярними залишаються послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та реєстрації платника єдиного податку. За 11 місяців роботи надано 444 та 212 таких послуг, відповідно. І це тільки частина послуг, які надали фахівці ЦОПП. 

З метою інформування платників про зміни в законодавстві в ЦОП розповсюджується друкована продукція – листівки, брошури, буклети тощо.

Варто відмітити, що з липня 2015 року у ЦОП забезпечують якісну трансляцію вебінарів з висвітлення новацій в оподаткуванні організованих за участі фахівців ГУ ДФС у Черкаській області. В основу роботи ЦОПП покладено якісне сервісне обслуговування з метою формування нової податкової культури та забезпечення зворотного зв’язку з представниками бізнесу.  

Громадяни та суб’єкти господарювання, завітавши до інспекції, мають змогу проконсультуватись з необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами.

ЦОП ДПІ у Черкаському районі ГУ ДФС у Черкаській області працює за адресою: м. Черкаси, вул. В’ячеслава Чорновола, 157.  


ДПІ у Черкаському районі