Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Юрій Ткаченко про нового голову облради: «Він – боєць по життю»

Юрій Ткаченко про нового голову облради: «Він – боєць по життю»

Ефективним менеджером назвав голова Черкаської ОДА нового керманича обласної ради. Сьогодні за кандидатуру Олександра Вельбівця від «БПП «Солідарність» проголосували 49 депутатів. У Будинку рад відбулася перша сесія депкорпусу VII скликання.

Досі Олександр Вельбівець очолював Лисянську РДА. Раніше був керманичем районного центру. Він закінчив Український транспортний університет і Дніпропетровський регіональний інститут Державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

– Ми з Олександром знайомі з десяток років, – розповідає голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Познайомилися, ще коли він був першим заступником голови Лисянської РДА, а я очолював Податкову. Це – боєць по життю, професіонал. І за що не береться – завжди доводить справу до кінця. У квітні 2014 року Олександр очолив Лисянську РДА. На той час район за соціально-економічними показниками посідав аж 18 місце із 20. І буквально за рік покращив свої показники, піднявшись уже на 9 місце. А за розвитком аграрного сектора економіки перебуває на перших місцях. Попри складнощі, які ми мали торік із казначейством, по району реалізовані всі заплановані проекти. Це – і модернізація комунальних підприємств, і покращення матеріально-технічної бази освітніх установ, і ремонт доріг тощо. І оцінку його роботі дали звичайні жителі під час виборів (хоч опоненти вели проти нього вкрай брудну кампанію). Олександр Вельбівець як кандидат у депутати до обласної ради здобув найбільшу підтримку населення – майже 42%.

Очільник області переконаний: новообраний голова обласної ради буде там ефективним менеджером-координатором. Мовляв, він зможе забезпечувати її законність, дієвість, принциповість і публічність. Водночас усім депутатам Юрій Ткаченко побажав конструктивної роботи задля розвитку Черкащини.

 

За матеріалами прес-служби ОДА