Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Актуальні питання застосування РРО та ведення обліку ФОП на спеціальному вебінарі!

Актуальні питання застосування РРО та ведення обліку ФОП на спеціальному вебінарі!

ГУ ДФС у Черкаській області радить платникам взяти участь у вебінарі на тему: «Детально про застосування РРО та ведення Книги обліку ФОП».

Вебінар розпочнеться о 10-00 год. 13 листопада 2015 року.

Спікери: начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок ГУ ДФС у Черкаській області Оксана Гришко та головний державний ревізор-інспектор управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області Катерина Бас.

Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ 

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Що робити платникам, які не можуть самостійно підключитись до онлайн перегляду:  

- переглянути вебінар у запису в архіві сайту «Допомога платнику» http://dopomogaplatnyku.ck.ua/archive/ або на спеціальному каналі в YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw  

- прийти у день вебінару в один з 22 центрів обслуговування платників (ЦОП) у державних податкових інспекціях Черкаської області і дивитись трансляцію у спеціальних студіях; 

- або прийти у день вебінару у міські, сільські і селищні ради Черкаської області на місцях і дивитись трансляцію на місцях.

Також інформуємо, що у листопаді заплановано проведення спільно з Управлінням Держпраці у Черкаській області спеціального вебінару для роботодавців на тему трудових відносин. Слідкуйте за анонсами!  

Дякуємо всім користувачам сервісу «Допомога платнику»! Ми працюємо для вас 

За інформацією ДПІ у Черкаському районі