Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Місцеві бюджети отримали 86 млн. гривень

Місцеві бюджети отримали 86 млн. гривень

Про це заявив начальник ДПІ у Черкаському районі Іван Приблуда. Він поінформував, що за 9 місяців ц.р. до місцевих бюджетів надійшло 86 млн.грн. платежів.

Показники помісячного розпису затвердженого місцевими радами виконано на 113,7 відс., а додаткові надходження 10,4 млн.гривень. 

До місцевих бюджетів надійшло 41,2 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 5,7 млн.грн. більше. Земельного податку та орендної плати за землю перераховано 14,4 млн.грн. (+3,0 млн.грн. до відповідного періоду минулого року).

Крім того місцеві бюджети отримали 4,0 млн.грн. акцизного податку з реалізації через роздрібну мережу підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, нафтопродуктів).

Також надійшло 1,3 млн.грн.податку на нерухоме майно і 0,3 млн.грн. транспортного податку. Спрощенці сплатили 10,5 млн.грн. єдиного податку, у т.ч. 2,3 млн.грн. сплатили сільгоспвиробники – платники єдиного податку 4 групи. Надходження податку на прибуток до місцевих бюджетів становлять 4 млн.гривень. 


ДПІ у Черкаському районі ГУ
Міндоходів у Черкаській області