Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Члени президії розглянули і сформували порядок денний чергової сесії районної ради

Члени президії розглянули і сформували порядок денний чергової сесії районної ради Члени президії розглянули і сформували порядок денний чергової сесії районної ради

16 жовтня 2015 року голова районної ради Анатолій Яріш провів засідання президії районної ради, на якому було розглянуто питання, що планувалося внести до порядку денного чергової сесії.

В роботі президії взяв участь голова райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, заступники голови Сергій Степанюк, Петро Коренюк, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Члени президії після розгляду і обговорення проектів рішень рекомендували до порядку денного сесії нову програму, а саме: про районну Програму забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2015-2020 роках.

Потім депутати підтримали пропозиції щодо внесення змін до рішень районної ради та доповнень до діючих програм. Зокрема, до рішення від 23.01.2015 №48-6/VI «Про районний бюджет на 2015 рік» та програм – «Турбота» на 2014-2020 роки, підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаського району на 2011-2015 роки.

Також, президія розглянула питання про хід виконання «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Черкаського району на 2014-2017 роки» та «Програми розвитку районної громадсько-політичної газети «Сільські обрії» та розширення поінформованості населення Черкаського району на 2012-2016 роки»; блок земельних питань із затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, обговорили чимало питань управління майном районної комунальної власності та рекомендували їх до розгляду на пленарному засіданні.

На завершення своєї роботи члени президії розглянули ряд інших питань для внесення до порядку денного сесії.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації