Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Депутати обговорюють питання чергової сесії районної ради

Депутати обговорюють питання чергової сесії районної ради Депутати обговорюють питання чергової сесії районної ради

13 жовтня 2015 року відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради на якому було розглянуто ряд питань, які заплановано внести на розгляд чергової сесії районної ради.

Зокрема, члени постійних комісій з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення та охорони здоров'я, матері і дитинства розглянули питання про внесення змін до рішення районної ради від 23.01.2015 №48-6/VI «Про районний бюджет на 2015 рік».

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ганна Шокот коротко доповіла присутнім про розподіл додатково фінансового ресурсу, який склався станом на 1 жовтня 2015 року за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету.

В результаті обговорення питання комісіями було прийнято рішення внести дане питання на розгляд сесії та підтримати при його ухваленні.

Також, членами постійних комісій було розглянуто нову Програму забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2015-2020 роках, про яку поінформував начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Сергій Чубань.

Члени обох постійних комісій розглянули питання про внесення змін та доповнень до районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

 

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації