Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради взяв участь в урочистостях до Дня фізичної культури та спорту

Голова районної ради взяв участь в урочистостях до Дня фізичної культури та спорту Голова районної ради взяв участь в урочистостях до Дня фізичної культури та спорту

На передодні Дня фізичної культури та спорту 11 вересня в актовій залі районної ради відбулися урочисті заходи за участю голови районної ради Анатолія Яріша та голови районної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва на яких відзначили кращих спортсменів району.

Керівники району вручили Почесні грамоти районної ради та адміністрації, грамоти відділу у справах сім’ї, молоді та спорту тренерам, спортивним інструкторам, провідним спортсменам, фахівцям галузі, сільським головам та ветеранам фізичної культури та спорту.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх у залі голова районної ради Анатолій Яріш пригадав своїх двох тренерів в яких він навчався та набував спортивної майстерності, побажав всім спортсменам здоров’я, спортивних успіхів та привітав з професійним святом.

Також учасників заходу привітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Бовт. Особлива увага цього дня – ветеранам спорту, які за роки багаторічної праці змогли навчити азам спортивної майстерності не одне покоління.

Почесну грамоту від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області сьогодні вручили сільському голові Андрію Шапрану. 

Спортивну команду села знають як неодноразового переможця районних сільських спортивних ігор (цей рік не став винятком), обласних та навіть призера всеукраїнських. Думаю, такі здобутки красномовніші за всі слова. Тут і мудре слово, підтримка, сумлінність, надійність, вимогливість до себе і оточуючих керівника. Ці якості дали змогу створити у Руській Поляні справжнє «олімпійське село». Від того, хто господарює вдома, залежить його багатство та добробут, – зазначив у вітальному слові начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Бовт.

Почесною грамотою районної ради та районної державної адміністрації за активну участь у спортивному житті району, сумлінну працю, успішні виступи на змаганнях, популяризацію здорового способу життя, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту з нагоди Дня фізичної культури та спорту нагороджено також сільського голову села Будище Григорія Приходька та сільського голову села Худяки Романа Василину. Грамоту відділу у справах сімї, молоді та спорту отримали сільський голова села Мошни Антін Чорновол, сільський голова Дубіївки Микола Коваленко та заступник сільського голови села Білозір’я Станіслав Ковтун.

Усім, хто безмежно захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя Черкаського району – міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог, – побажав на завершення урочистостей голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв.

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ