Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулися урочисті заходи присвячені 70-річчю закінчення Другої світової війни

Відбулися урочисті заходи присвячені 70-річчю закінчення Другої світової війни Відбулися урочисті заходи присвячені 70-річчю закінчення Другої світової війни

Сьогодні делегація ветеранів Черкаського району взяла участь у обласних заходах на Пагорбі слави міста Черкаси присвячених 70-річчю закінчення Другої світової війни. В заходах також взяли участь керівники області та громадські організації.

Делегація ветеранів району була представлена заступником голови районної організації Лідією Косенко, ветеранів села Хутори у складі сільського голови Андрія Гуріненка, голови первинної організації Петра Гуріна та ветерана Другої світової війни Михайла Костенка.

Нагадаємо. Михайло Костенко почав свій бойовий шлях у червні 1941 року під Москвою, визволяв Україну і нашу область, брав участь у Корсунь-Шевченківській битві та Яссько-Кишинівській операції, визволяв Угорщину і Чехословаччину і закінчив війну у вересні 1945 року в Японії.

Потім був переправлений до Китаю, звідки і демобілізувався у 1947 році, приїхав на Батьківщину в рідні Хутори де і прожив все своє життя та проживає і нині.

 


За матеріалом громадської організації ветеранів району