Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Переможці відбіркового конкурсу «Нове обличчя кордону» розпочали своє навчання в Оршанці

Переможці відбіркового конкурсу «Нове обличчя кордону» розпочали своє навчання в Оршанці Переможці відбіркового конкурсу «Нове обличчя кордону» розпочали своє навчання в Оршанці

У вівторок 1 вересня в Навчальному центрі Держприкордонслужби, розташованому в селищі Оршанець поблизу Черкас, відбулися урочистості з нагоди початку навчань переможців відбіркового конкурсу «Нове обличчя кордону». У рамках пілотного проекту реформування органів та підрозділів Державної прикордонної служби України 160 прикордонників пройшли ретельний відбір та розпочали навчання в центрі для подальшого проходження служби в аеропортах «Жуляни» та «Гостомель».

Привітати курсантів завітали Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко та інші високоповажні гості.

Ми продовжуємо реалізацію пілотного проекту реформування Державної прикордонної служби під гаслом «СЛУЖИТИ, ЗАХИЩАТИ, ДОПОМАГАТИ».

Перед нами – стрій із 160-ти військовослужбовців, на яких покладена велика відповідальність – стати новим обличчям кордону, патріотами, освіченими і мужніми захисниками рубежів України», – виступаючи перед присутніми, зазначив генерал-полковник Віктор Назаренко.

Варто зауважити, що під час відбору участь у пілотному проекті взяли 373 військовослужбовці Держприкордонслужби. Серед основних вимог до кандидатів було вільне володіння державною мовою, знання іноземної мови, психологічна стійкість та фізична підготовка. Після завершення навчань, які проходитимуть протягом 2 місяців, переможці конкурсного відбору в подальшому продовжать службу вже в підрозділах окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».  

Керівник прикордонного відомства привітав учасників з перемогою та побажав подальших звершень у навчанні та службі.  

 


За матеріалом сайту Державної прикордонної служби