Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулася сесія Черкаської районної ради

Відбулася сесія Черкаської районної ради Відбулася сесія Черкаської районної ради

27 серпня 2015 року відбулась 53 чергова сесія Черкаської районної ради, яку відкрив та вів її голова Анатолій Яріш.

У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Василь Крот, голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій, сільські, селищний голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації.

Перед початком розгляду питань порядку денного голова районної ради ознайомив присутніх з кадровими змінами, які відбулися в районній державній адміністрації.

Потім було надано час для депутатських запитань, виступів, повідомлень.

На порядок денний сесії постійними комісіями ради було внесено п’ятнадцять питань. Під час голосування порядку денного депутатами було внесено три питання додатково.

У ході своєї роботи депутати заслухали інформацію про внесення змін до рішення районної ради від 23.01.2015 №48-6/VI «Про районний бюджет на 2015 рік» (із змінами), про звіт директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району та внесли зміни до районних програм підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Черкаського району на 2011-2015 роки та «Турбота» на 2014-2020 роки.  

Під час пленарного засідання депутати затвердили нові програми «Про районну програму забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки», «Про організацію громадських робіт на 2015-2017 роки», а також зняли з контролю «Районну програму «Територіальна оборона» на 2014 рік».  

Також були розглянуті кадрові питання щодо призначення керівників підприємств комунальної власності районної ради.  

Крім того, депутати розглянули ряд земельних питань, та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності.  

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ