Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Продовжуються звіти комунальних закладів районної ради

Продовжуються звіти комунальних закладів районної ради

Сьогодні комісія з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних закладів заслухала звіти дитячо-юнацької спортивної школи «Мрія» та районного фізкультурно-оздоровчого спортивного клубу «Славутич».

За інформацією директора ДЮСШ «Мрія» Анатолія Жили в школі культивується 6 видів спорту (бокс, футбол, баскетбол, спортивне орієнтування, дзюдо, кінний спорт) в яких займається 475 учнів у 9 селах району. За звітний періоду ДЮСШ виконали та підтвердили спортивний розряд Кандидат у майстри спорту України – 7 спортсменів, перший спортивний розряд – 1 спортсмен. Спортсмени ДЮСШ «Мрія» брали участь у 43-ох спортивних заходах різних рівнів, які проходили в області, Україні та за кордоном. Головним завданням школи є пошук, виявлення та підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей та юнацтва, розвиток їх здібностей в обраному виду спорту з метою досягнення високих спортивних результатів.

Також, про фінансово-господарську діяльність доповіла голова районного фізкультурно-оздоровчого спортивного клубу «Славутич» Ніна Атамась, яка зазначила, що у I півріччі 2015 року проведено 14 спортивно-масових заходів, в яких взяли участь 895 осіб. Заклад постійно проводить організацію фізкультурно-оздоровчу роботу, районні спортивно масові заходи, акумулює фінансові кошти на розвиток матеріально-технічної бази району, забезпечує участь спортсменів і команд району в обласних, всеукраїнських змаганнях та інших заходах, сприяє реалізації районної Програми розвитку фізичної культури і спорту.

В свою чергу голова районної ради Анатолій Яріш привернув увагу керівників та наголосив, що потрібно проаналізувати на які секції є попит, вивчити запити від населення для найширшого залучення дітей та молоді до здорового способу життя та можливої підтримки відповідних секцій з боку районної ради.  

За результатами звітів дитячо-юнацької спортивної школи «Мрія» та районного фізкультурно-оздоровчого спортивного клубу «Славутич» комісія в цілому схвалила роботу діяльності комунальних закладів за звітний період.

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ