Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Анатолій Яріш прийняв участь в засідання міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль»

Анатолій Яріш прийняв участь в засідання міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль» Анатолій Яріш прийняв участь в засідання міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль»

20 липня голова районної ради Анатолій Яріш на запрошення міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль» прийняв участь в його засіданні, яке проходило у стінах Громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» на тему – стан антикорупційної роботи владних структур області, заходи та методи боротьби з корупцією.

На зустрічі були присутні: перший заступник Голови Секретаріату МДО «Депутатський контроль» Юрій Житомирський, народний депутат, член об’єднання Геннадій Кривошея, голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко, голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко, представники силових структур та фіскальної служби області.

Цього дня відбулося відкриття Черкаського регіонального представництва МДО «Депутатський контроль». Очолив представництво в минулому працівник міліції Юрій Зємляков.

Відтепер кожен черкащанин зможе попередити і виявити корупцію.  

Однією з найважливіших перемог у боротьбі з корупцією є робота із засобами масової інформації, адже завдяки тому, що питання корупції стають публічними, їх можна реально вирішувати. 

Нагадаємо, до складу МДО «Депутатський контроль», створеного торік у грудні, входить 23 народні депутати України – представники всіх фракцій парламентської коаліції та позафракційні. Головне завдання об’єднання – виявлення, запобігання і боротьба зі всіма чинниками і проявами корупції – як низової, так і на рівні вад законодавства. Наразі, як твердять у самому «Депутатському контролі», завдяки об’єднанню вже попереджено корупційні дії на багато мільйонів гривень, розроблено 14 законопроектів, усунуто від посад низку корупціонерів в центральних органах влади. У Черкасах відкривається друге представництво «Депутатського контролю» – перше відкрито два місяці тому в Одесі. 

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ