Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Урочистості до Дня Конституції України

Урочистості до Дня Конституції України Урочистості до Дня Конституції України

26 червня 2015 року напередодні Дня Конституції України в актовому залі Черкаської районної ради за участю голови районної ради Анатолія Яріша і голови районної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва пройшли урочистості до Дня Конституції України. Урочисті заходи, присвячені Дню Конституції України, розпочалися хвилиною мовчання по загиблих бійцях в зоні антитерористичної операції. 

Звертаючись до присутніх в залі з вітальним словом голова районної ради Анатолій Яріш зазначив: «Сьогодні для нас, українців, цей день надзвичайний, сповнений подій, тривог, радості. Ми другий рік поспіль святкуємо День Конституції в умовах війни. Війна, яка сьогодні йде на нашій землі, почалася понад 300 років тому зі знищення основ Конституції Пилипа Орлика, зі знищення української духовності та людей, які впроваджували і відстоювали цю духовність».

Нагадаємо, що Конституція гетьмана Пилипа Орлика, прийнята 5 квітня 1710 року, вважається першою вітчизняною конституцією, та пишаємося тим, що ця Конституція була однією з перших в Європі та світі.

Також голова районної ради привітав присутніх з Днем державної служби та Днем молоді. Побажав всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень в ім’я процвітання України. 

Перед початком святкового концерту голова районної ради з головою районної державної адміністрації вручили Почесні грамоти районної ради та районної державної адміністрації учасникам АТО, працівникам установ та організацій району. 

Після завершення урочистостей відбувся святковий концерт, підготовлений відділом культури і туризму районної державної адміністрації за участі аматорських колективів району.  

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради