Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулося засідання виконкому федерації футболу району

Відбулося засідання виконкому федерації футболу району Відбулося засідання виконкому федерації футболу району

25 червня під головуванням голови федерації футболу району Геннадія Омельченка відбулося засідання виконкому федерації футболу району на якому розглянуто питання: щодо обрання головного судді та секретаря змагань чемпіонату району з футболу. В засіданні взяли участь голова районної ради, заступник голови федерації футболу району Анатолій Яріш, представники команд району та судейський корпус.

Перед початком проведення голосування заступник голови федерації футболу району Генадій Омельченко поінформував присутніх про кандидатів на посади та про порядок проведення голосування. В бюлетені на голосування було внесено три кандидатури: Геннадія Омельченко, Володимира Ланіна та Ігоря Лагунова. Після обговорення та пропозицій прийнято рішення щодо таємного голосування за головного суддю змагань, а секретаря обирати прямим голосуванням.

В голосуванні взяли участь 25 осіб. Після підрахунку голосів за кандидатуру Геннадія Омельченка проголосувало – 13 осіб, за Володимира Ланіна – 11 осіб, за Ігоря Лагунова - 1. Таким чином більшістю голосів головним суддею змагань обрано Генадія Омельченка, а секретарем одноголосно вибрано Олександра Бочка. 

По завершенні виконкому, головою федерації були дані відповідні доручення головному судді змагань, щодо підготовки положення про головного суддю та секретаря змагань, а також скласти графік судійства.  

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ