Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Працівники галузі охорони здоров’я району відсвяткували професійне свято

Працівники галузі охорони здоров’я району відсвяткували професійне свято Працівники галузі охорони здоров’я району відсвяткували професійне свято

17 червня працівники галузі охорони здоров’я району відсвяткували професійне свято. Відзначив здобутки та побажав майбутніх успіхів лікарям району сільський голова Микола Котко.

У Червонослобідському будинку культури зібралися разом представники різних медичних професій: хірурги, терапевти, медичні сестри, загалом усі, хто щодня піклується про здоров’я жителів нашого району.

Слова подяки та привітання прозвучали від голови районної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва, окрім привітань, керівник району відзначив і робочі надбання медицини, які стали можливими й завдяки праці медиків. Серед позитивних звершень він виокремив те, що медицину у районі вдалося зберегти та розвинути. Про це свідчить найвищий коефіцієнт досягнутих результатів з-поміж міст та районів області за підсумками минулого року. Відтак кращі з медиків отримали грамоти та подяки. 

Також, про відданість медпрацівників «гіпократівському ремеслу» відзначили головні лікарі Черкаської центральної районної лікарні - Микола Гуськов, районної лікарні села Мошни - Любов Іващук та комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» - Ганна Пантюхіна, наголосивши, що допомога хворому для наших лікарів, медсестер, фельдшерів, акушерок і лаборантів – не тільки професійний обов’язок, а й справа всього їхнього життя. Як свідчення цього – наразі двоє лікарів Черкаської центральної районної лікарні, Дмитро Марченко та Сергій Коваленко, забезпечують надання медичної допомоги постраждалим у зоні антитерористичної операції. 

Після урочистостей, медиків району привітали святковою концертною програмою, підготовленою відділом культури та туризму районної державної адміністрації.  


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ