Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





У Черкасах пройде обговорення проекту дорожньої карти земельної реформи

У Черкасах пройде обговорення проекту дорожньої карти земельної реформи

Президентом України у березні цього року на засіданні Національної ради реформ ініційовано широке обговорення у суспільстві та експертному середовищі напрямків подальшого розвитку земельних відносин, зокрема – проведення земельної реформи.

Оскільки питання запровадження ринку землі є одним з найважливіших у реформуванні аграрної галузі та є стратегічним для країни, з метою започаткування конструктивної дискусії, за сприянням Міністерства аграрної політики, експерти ГО Agro.ReformsUA організовують серію обговорень питань земельної реформи. Перші обговорення відбулися у Києві наприкінці квітня і об’єднали провідних експертів, представників виконавчої та законодавчої гілок влади. Проте, надзвичайно важливим є діалог із громадами та власниками землі, саме тому наразі розпочинається обговорення в регіонах країни.

У м. Черкасах обговорення проекту дорожньої карти земельної реформи, розробленої експертами ГО Agro.ReformsUA спільно з провідними експертами з питань земельного права, відбудеться 18 червня 2015 року об 11-00 у сесійній залі Будинку рад.

Метою заходу є залучення усіх ключових сторін до обговорення земельної реформи, основних перешкод на шляху її впровадження та забезпечення спільних зусиль задля розвитку селянства та сільського господарства в Україні.  

До участі у заході запрошуються депутати, сільські, селищні та міські голови, представники органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, громадські організації, керівники сільськогосподарських підприємств, фермери, одноосібники, експерти та науковці у сфері земельних відносин, представники засобів масової інформації.

Початок реєстрації учасників засідання з 10-30.


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії

із засобами масової інформації обласної ради