Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відбулась 51 сесія Черкаської районної ради

Відбулась 51 сесія Черкаської районної ради Відбулась 51 сесія Черкаської районної ради

11 червня 2015 року відбулась 51 чергова сесія Черкаської районної ради, яку відкрив та вів її голова Анатолій Яріш.

У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Василь Крот, голова районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій, сільські, селищні голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації.

Перед початком розгляду питань порядку денного голова районної ради ознайомив присутніх з кадровими змінами, які відбулися в районній державній адміністрації та в районній раді.  

Потім було надано час для депутатських запитань, виступів, повідомлень.

У ході своєї роботи депутати заслухали інформацію про хід виконання «Районної програми «Шкільний автобус» на 2012-2015 роки» та «Програми боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку на території Черкаського району на 2011-2015 роки».  

Під час пленарного засідання депутати затвердили нову програму «Про районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки», план роботи районної ради на ІІ півріччя 2015 року, Статут Черкаської центральної районної лікарні в новій редакції, та технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.  

Також було внесено зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік», до «Програми економічного і соціального розвитку Черкаського району на 2015 рік» та Положення про цільовий фонд Черкаської районної ради.  

Крім того, депутати розглянули ряд земельних питань, та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності.  

 

 


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ