Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Червонослобідські футболісти ЗОШ № 2 - переможці обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»

Червонослобідські футболісти ЗОШ № 2 - переможці обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»

Днями на центральному стадіоні м. Шпола проходив фінал обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2002-2001 р.н.

До фінальної стадії дійшли спортсмени Червонослобідської ЗОШ № 2, Маньківського НВК та Лебединського НВК. Жеребкування було не на користь наших спортсменів – їм довелося грати дві гри підряд. Якщо в першій грі ми перемогли господарів змагань – команду села Лебедин - 1:0, то на другу гру з Маньківкою Червонослобідчани вийшли втомлені.

Вже в першому таймі нам вдалося відкрити рахунок – 1:0, але хвилин через три футболісти Маньківки зрівняли рахунок і надалі атакували ворота команди-суперниці.  

Так, як Лебедин і Маньківка зіграли з рахунком 1:1, то нашу команду влаштовувала нічия. Так і сталося – Червона Слобода – Маньківка – рахунок 1:1. 

Таким чином, уже третій рік поспіль футболісти із села Червона Слобода завойовують перемогу в обласних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», отримують кубок та медалі і перепустку на Всеукраїнські змагання «Шкіряний м’яч». 

Команду готував тренер-викладач районної ДЮСШ «Мрія» - Тарас Коломієць. 

Також, хочеться подякувати сільському голові с. Червона Слобода – Миколі Котку у сприянні забезпечення транспортом, та батькам спортсменів, котрі підтримують та супроводжують дітей на змагання. 

 


За матеріалами директора ДЮСШ "Мрія"