Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради взяв участь у районних заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги

Голова районної ради взяв участь у районних заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги Голова районної ради взяв участь у районних заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги

8 та 9 травня 2015 року голова районної ради Анатолій Яріш спільно з депутатами районної ради взяв участь у районних заходах з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також 70-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні, які вперше відзначали за європейськими традиціями.

Так, 8 травня в селі Руська Поляна голова районної ради взяв участь в акції де учні класу «Пам’ять» Руськополянської ЗОШ №1 відпустили в небо білих голубів, як символ миру і на знак висловлення поваги та данини пам’яті усім борцям проти нацизму у Європі, учасникам українського визвольного руху та нинішнім захисникам Вітчизни.

Вшанували нині живих, усіх тих, хто приніс крізь лихоліття війни любов до батьківщини та бажання бачити її заможною і квітучою. Приклад ветеранів наслідують учасники антитерористичної операції на Сході.  

Після покладання квітів та вшанування загиблих воїнів хвилиною мовчання, ветеранів та учасників мітингу запросили до меморіального комплексу, розміщеного на території кладовища «Дібрівка». 

9 травня в селі Хутори голова районної ради Анатолій Яріш спільно із депутатами районної ради взяли участь у святкуванні дня Перемоги. Висловивши глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу, на при кінці заходу учасники та ветерани Другої світової війни сфотографувалися на згадку. 

 

Відділ інформаційного забезпечення
та взаємоді із ЗМІ