Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Спортивні новини

Спортивні новини Спортивні новини

Спортивне орієнтування відбулося в Руській Поляні.

16-18 квітня стартував Чемпіонат Черкаської області зі спортивного орієнтування.

Приємно відзначити, що на відкриття змагань з хорошими побажаннями для спортсменів та тренерів завітали заступник начальника Управління у справах сім`ї, молоді та спорту ОДА Катерина Коваленко та директор районної ДЮСШ «Мрія» Анатолій Жила.

Орієнтувальники з усієї області з`їхалися позмагатися в лісові масиви села Руська Поляна. Серед любителів лісового виду спорту команди із сіл Сагунівка, Червоної Слободи, с.Золотоношка, м.Сміла та з м.Черкаси. За два дні змагань на середній та довгій дистанціях розіграли 20 комплектів нагород.

Серед призерів та переможців вихованці ДЮСШ «Мрія» із Сагунівки та Худяків – Хворостян Анастасія, Папуша Катерина, Петрович Вадим, Царенко Володимир, Пащина Роман, Пащина Катерина.

Спортивні новини

Турнір пам`яті заслуженого тренера СССР Володимира Фамапалу

В Черкасах 17 квітня обласною федерацією боротьби самбо та дзюдо був проведений Турнір пам`яті заслуженого тренера СССР Фамапалу Володимира Вікторовича. Учасники турніру – юні самбісти 2005-2008 р.н. Змагання приймав зал боротьба «Манежу».

Вітаємо вихованців ДЮСШ «Мрія» – Жука Дмитра ( в.к. 42 кг.) з золотою медаллю та Пустовалова Всеволода ( в.к. 38 кг.) з срібною нагородою.

Стартували змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

Для юних футболістів Черкаського району вдало стартували обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м`яч», виграшем над чигиринським і кам`янським районами. Черкаський район представляють юні футболісти шкіл Руської Поляни та Геронимівки 2003-2002 р.н. та с.Червона Слобода 2002-2001р.н.

Перша гра на виїзді у м. Кам`янка завершилася перемогою спортсменів наших футболістів.

Наступним буде півфінал змагань. Тож бажаємо нашим футболістам вдалої гри та перемоги.

 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради